Αμαλιάδα

Επίσκεψη σε επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου μαθητές των τομέων Οικονομίας και Διοίκησης και Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη σε επαγγελματικούς χώρους της Πάτρας.

Οι μαθητές των τμημάτων "Υπαλλήλων Εμπορίας και Διαφήμισης" της Β' τάξης και "Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στο τουρισμό" της Γ τάξης επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Porto Rio, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του.

Αρχικά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το χώρο της υποδοχής και να ενημερωθούν αναλυτικά από τον διευθυντή του ξενοδοχείου κο Σαλταπήδα για όλες τις εργασίες που εκτελούνται από τον νευραλγικό αυτό χώρο. Στη συνέχεια τα παιδιά επισκέφτηκαν τα δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πολυτελείς σουίτες του. Η ξενάγηση συνεχίστηκε στο εστιατόριο, στην αίθουσα πρωινού, στη κουζίνα καθώς και στο γυμναστήριο - spa του ξενοδοχείου. Τέλος, έγινε επίσκεψη στους εξωτερικούς χώρους που λειτουργούν στο ξενοδοχείο (πισίνες, pool bar), αλλά και στα bungalows.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την άψογη και θερμή φιλοξενία του το ξενοδοχείο Porto Rio και ιδιαίτερα το διευθυντή Κ. Σαλταπήδα, αλλά και όλους τους υπαλλήλους που ο καθένας από το δικό του πόστο ενημέρωσαν αναλυτικά τους μαθητές και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα πους τους τέθηκαν.

ypaideias
digi school
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Τεχνική Στήριξη
Saferinternet.gr