100% Χειροποίητα

Με στοργή και αγάπη οι μαθητές του Τομέα Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών παρασκευάζουν τα σαπούνια με τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα.

Περισσότερα... »

100% Ποιότητα

Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τα σαπούνια μας με απόλυτη εμπιστοσύνη, γιατί κάθε σαπούνι είναι κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά.

Περισσότερα... »

100% Φυσικά

Τα σαπούνια μας είναι μοναδικά διότι δεν αποτελούν προϊόντα μαζικής παραγωγής και δεν περιέχουν καμία επικίνδυνη χημική ουσία.

Περισσότερα... »


 

"Τα Σαπουνάκια"

Εικονική Επιχείρηση του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

“Τα Σαπουνάκια” είναι μια εικονική επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012 από τους μαθητές της Β΄ Τάξης του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας. Δημιουργήθηκε στα πλαίσια συμμετοχής της στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» που υλοποιείται σε Συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ). Στόχος της είναι να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για αγνά, παραδοσιακά, χειροποίητα σαπούνια, ντόπιας παραγωγή, χωρίς συντηρητικά.

Η εικονική επιχείρηση “Τα Σαπουνάκια” θα εκμεταλλευτεί την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για αγνά σαπούνια χωρίς συντηρητικά. Στο δίλημμα του καταναλωτή «φθηνά προϊόντα των ανταγωνιστών ή ‘ακριβά’ προϊόντα» η επιχείρηση θα προσπαθήσει να τον πείσει να την επιλέξει, προσφέροντας ποιότητα για τα χρήματα που δίνει (Value for Money). Στόχος της είναι να γίνει η Νο1 επιλογή του καταναλωτή για αγνά, φυσικά, χειροποίητα σαπούνια.


 

"Τα Σαπουνάκια"

Παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι

Κάθε σαπούνι είναι χειροποίητο χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνική επεξεργασίας, παρασκευασμένο με τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα.

Η διαφορά μεταξύ χειροποίητου σαπουνιού και βιομηχανοποιημένου, είναι ότι τα χειροποίητα διατηρούν την γλυκερίνη που είναι ενυδατική και η οποία σχηματίζεται φυσικά, κατά τη διάρκεια της παραγωγής του σαπουνιού. Στα βιομηχανοποιημένα σαπούνια η γλυκερίνη απομακρύνεται, προκαλώντας ξηρότητα στο δέρμα και φαγούρα.


 

"Τα Σαπουνάκια"

Φτιαγμένα από αγνά και φυσικά υλικά

Η χρήση υψηλής ποιότητας ελαιολάδου, που είναι το σήμα κατατεθέν της Αμαλιάδας, επιτρέπει τη δημιουργία ενός σαπουνιού με ήπια υφή αλλά και με εξαιρετικές ενυδατικές και καθαριστικές ικανότητες.

Οι ράβδοι σαπουνιού είναι αρωματισμένοι με αγνά αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλο – λεβάντα – λεμόνι) και δεν περιέχουν ζωικά λίπη, συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες.


 

"Τα Σαπουνάκια"

Υγιεινά και φιλικά προς το δέρμα

Πολλά από τα σαπούνια ευρείας κατανάλωσης περιέχουν τοξίνες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς του δέρματος καθώς επίσης φαγούρα, έκζεμα ή δερματίτιδα.

Τα σαπούνια μας είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά και δεν περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν το δέρμα.