Αμαλιάδα

Το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Αμαλιάδας

Καλωσήρθατε στον δικτυακό τόπο του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Αμαλιάδας

Αυτή η προσπάθειά μας στοχεύει στην ενημέρωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών αλλά και στο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, ώστε τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, οι δραστηριότητες και οι δράσεις του σχολείου μας να γίνονται κτήμα της ευρύτερης κοινωνίας, αναπόσπαστο τμήμα της οποίας αποτελούμε.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε και να ακούσουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, πολύ περισσότερο όμως τις προτάσεις σας, για να κάνουμε την εκπαίδευση των μαθητών μας ακόμα καλύτερη.

Κωνσταντούλας Κωνσταντίνος

Διευθυντής 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 3.260 τ.μ. και είναι δυναμικότητας 360 μαθητών. Αποτελείται από τέσσερα κτίρια, τα οποία περιλαμβάνουν αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη - αναγνωστήριο, γραφεία, αποθήκες, αίθουσες εργαστηρίων, βοηθητικούς χώρους.

Είναι το δεύτερο από τα δύο ημερήσια ΕΠΑΛ που λειτουργούν στην πόλη της Αμαλιάδας. Η φοίτηση διαρκεί τρία χρόνια και τα μαθήματα περιλαμβάνουν μαθήματα γενικής παιδείας, τεχνικά μαθήματα και εργαστηριακές ασκήσεις σε αντίστοιχους χώρους εργαστηρίων, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

  • Εργαστήριο Βρεφονηπιοκομίας
  • Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Εργαστήριο Νοσηλευτικής
  • Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών

Στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας λειτουργούν οι εξής τομείς:

Ο Τομέας Υγείας και Πρόνοιας προσφέρει τις ειδικότητες:

Εκτύπωση

ypaideias
digi school
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Τεχνική Στήριξη
Saferinternet.gr