Αμαλιάδα

Για έκτη φορά στην έκθεση ΣΕΝ το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Κέρδισε τις εντυπώσεις το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, το οποίο εκπροσώπησε την Ηλεία στην 11η Εμπορική Έκθεση Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε από το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) στο ?The Mall Athens?.

Προετοιμασία και προσφορά πρωινού

Στις 21 Απριλίου 2015 οι μαθητές του τμήματος Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων προσέφεραν ένα πλήρες πρωινό για τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου εφαρμόζοντας στη πράξη όσα είχαν διδαχθεί στη τάξη. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου, οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία της παρουσίασης και της προετοιμασίας του πρωινού καθοδηγούμενοι από τις καθηγήτριές τους, Σειντή Δήμητρα και Αραβαντινού Ελένη.

1ο βραβείο για το project "Ολυμπία Ήλιδα"

Πρωτιά για το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας στο διαγωνισμό AgroWeb, που έρχεται ως επιβράβευση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο συγκεκριμένο σχολείο από εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Εικονική Επιχείρηση "Olympia Ilida"

«OLYMPIA ILIDA» τιτλοφορείται η εικονική επιχείρηση που ίδρυσαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και τα προϊόντα της πραγματικά έγιναν ανάρπαστα στο 2ο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα».

Η εικονική επιχείρηση ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 από τους μαθητές της Β? τάξης του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του 2ου ΕΠΑΛ, στα πλαίσια συμμετοχής του σχολείου στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», που υλοποιείται σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ).

Εικονική Επιχείρηση "Τα σαπουνάκια"

"Τα σαπουνάκια" είναι η επωνυμία της επιχείρησης που δημιούργησαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας στα πλαίσια του προγράμματος «Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη» που σχετίζεται με την αγωγή σταδιοδρομίας και ήδη πήραν μία καλή γεύση του τι σημαίνει να έχει κάποιος την δική του επιχείρηση.

  • 1
  • 2
ypaideias
digi school
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Τεχνική Στήριξη
Saferinternet.gr