Αμαλιάδα

Γιορτή μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, το σχολείο μας τίμησε την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του 1973. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων παρουσιάστηκε γιορτή μνήμης για τους αγώνες των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Τη Δευτέρα 27 Οκτώβρη 2014, το σχολείο μας τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτώβρη 1940. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων παρουσιάστηκε το θεατρικό δρώμενο: "Ψηλά τα χέρια Χίτλερ" διανθισμένο με ποιήματα, τραγούδι και παρουσίαση.

Παρουσίαση προγραμμάτων και Ερευνητικών Εργασιών σχολικού έτους 2013-2014

Τη Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η παρουσίαση των προγραμμάτων και των ερευνητικών εργασιών (project) που έτρεξαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά.

Εκδηλώσεις 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας συμμετείχε στην 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά φέτος από το Υπουργείο Παιδείας και θα γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο της ημέρας αυτής το σχολείο μας διοργάνωσε μια σειρά από δραστηριότητες.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, κατά την οποία παρουσιάστηκε το θεατρικό "A Christmas Carol" με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες του σχολειου μας.

  • 1
  • 2
ypaideias
digi school
Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
Τεχνική Στήριξη
Saferinternet.gr